Investeringen

Arli Hemsson

juli 2020

Hoofdkantoor

Enschede

Branche

Home & Living

Omvang

50

Arli Hemsson

Deze twee Twentse familiebedrijven hebben ieder een productportfolio op het gebied van home & living met sterke merken zoals Cinderella en FAIRYBELL® en DAMAI. De mogelijkheden tot synergie en samenwerking zijn groot. Het plan is om de bedrijven te integreren tot één sterke speler die zowel nationaal als internationaal bekend staat om de sterke individuele merken en concepten.

Over Hemsson

Hemsson is een internationale groothandel en producent, gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve producten en concepten in eigen beheer. Het familiebedrijf Hemsson ontwikkelt merken zoals onder andere FAIRYBELL® en TED SPARKS®. De merken worden internationaal verkocht onder meer in tuincentra, speciaalzaken en online.

Over Arli Group

Arli Group is een familiebedrijf uit Enschede dat al 40 jaar succesvol actief is in de home & living markt. Arli Group ontwikkelt en beheert sterke merken zoals DAMAI, Cinderella, DDDDD, Seahorse en Summerset. De merken worden internationaal verkocht onder meer in speciaalzaken, grootwinkelbedrijven en online.

Investering Arli Hemsson

juli 2020

Krachten bundelen

Beide familiebedrijven hebben in de afgelopen jaren een sterke positie opgebouwd met hun merken en producten. Het is nu het moment om in te zetten op versnelde groei en internationale expansie. Beide ondernemingen hebben met hun merken een unieke positionering. Op het vlak van distributie, inkoop, marketing en finance zijn er veel mogelijkheden om elkaar te versterken.