Nieuws

Persberichten

Picture 1
8 juli 2020

Averest Capital investeert in snelgroeiende merkenbouwers

AVerest Capital verwerft in 1 transactie een meerderheidsbelang in zowel Hemsson als Arli Group. Deze twee Twentse familiebedrijven hebben ieder een sterk productportfolio op het gebied van home & living. Met de toetreding van AVerest Capital als investeerder kunnen Hemsson en Arli versneld verder bouwen aan een gezamenlijke toekomst in de internationale home & living markt.

Lees meer
averest nieuws2
10 februari 2020

Zwapex versnelt groei met partner AVerest Capital

Zwapex Groep kondigt vandaag aan dat zij een samenwerking aangaat met AVerest Capital. Met de toetreding van AVerest Capital als investeerder kan Zwapex haar ambitieuze groeistrategie versnellen en haar marktleiderspositie verder uitbouwen. Het solide bedrijf heeft daarom op dit moment ruimte voor nieuw personeel om deze groei te verwezenlijken. 

Lees meer
AVEREST00358 web
13 januari 2020

Nieuw investeringsfonds AVerest  Capital  van start met 15 miljoen euro

In de eerste closing van het nieuwe investeringsfonds AVerest Capital, dat in december 2019 van start is gegaan, hebben 16 investeerders 15 miljoen euro bijeengebracht. De komende vijf maanden zal het fondskapitaal worden uitgebreid tot circa 25 miljoen euro (final close). AVerest Capital richt zich op middelgrote Nederlandse (familie)bedrijven met een sterk track-record die goed gepositioneerd zijn om in te spelen op groeimogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen. AVerest wordt gefund door succesvolle Nederlandse (oud)ondernemers en oprichters Albert Koops en Vincent Pieterson.

Lees meer