Over ons

Resultaatgericht, betrokken en recht door zee

Over ons

Wij werken graag met je samen. De teamgedachte is voor ons essentieel: samen, open, deskundig maar zeker ook met oog voor plezier.

We zijn no-nonsense, deskundig, hebben gezamenlijk meer dan 40 jaar investerings- en M&A ervaring en hebben ruim 7 jaar als team met elkaar gewerkt. Op basis van deze kernwaarden zetten wij graag ons eigen netwerk, kennis en expertise in. Op die manier creëren wij de optimale kruisbestuiving tussen ons, onze partners en het management en mede-aandeelhouders van de bedrijven waarin we participeren.

Albert Koops

Managing Partner

Strategie
Groei
Buy & Build

LinkedIn

Albert is mede-oprichter en managing-partner van AVerest Capital. Voordat Albert in oktober 2018 AVerest Capital oprichtte was hij sinds 2001 als Equity Partner verantwoordelijk voor de Corporate Finance praktijk van BDO.

In deze rol was hij verantwoordelijk voor Fusies & Overnames, de Waarderingspraktijk, Debt Advisory en enige jaren voor Business Restructuring. Albert zat in de Steering Committee van BDO International. Voordat hij in 1995 bij BDO ging werken is Albert in 1989 zijn carrière gestart bij Van den Boom Groep, waar hij verantwoordelijk was voor de MKB-praktijk. Gedurende zijn 30-jarig carrière heeft Albert meer dan 250 ondernemers begeleid bij koop en verkoop van bedrijven, zowel nationaal als internationaal en in diverse industrieën, waaronder de maakindustrie, agri & food, groothandel en zakelijke dienstverlening.

In 2016 heeft Albert van zijn collega’s uit de Fusie- en Overnamemarkt de Life Time Achievement Award ontvangen voor zijn verdiensten in de Fusie & Overname markt. Albert komt zelf uit een ondernemersgezin waarbij zijn vader  een succesvol installatiebedrijf had in het Noorden van het land, en 2 broers respectievelijk eigenaar waren van een installatiebedrijf en een ICT bedrijf. Tevens heeft Albert in de RvC, RvA of Stichtingsbestuur van een aantal bedrijven gezeten. Albert krijgt veel energie van gesprekken met ondernemers waarbij naast het zakelijke aspect de mensenkant sterk wordt belicht.

Seed-Procesing-Holland.png Seed-Procesing-Holland.png
royalflorazwartwit.png royalflorazwartwit.png
extraco1.png extraco1.png
jansnel1.png jansnel1.png
cct1.png cct1.png
zwarttechniek.png zwarttechniek.png
bbb123.png bbb123.png
vkg1.png vkg1.png
euroma1.png euroma1.png
allshoes222.png allshoes222.png
klimarent1.png klimarent1.png
mavom1.png mavom1.png

Vincent Pieterson

Managing Partner

Strategie
Innovatie en duurzaamheid
Business intelligence

LinkedIn

Vincent is mede-oprichter en managing-partner van AVerest Capital. Voordat Vincent in oktober 2018 AVerest Capital oprichtte werkte hij als Managing Director bij RTL Ventures. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de portefeuille snelgroeiende innovatie bedrijven.

Vanuit deze hoedanigheid trad hij oa op als actief betrokken sparringpartner voor oprichters/management en had hij ook regelmatig zitting in Raad van Advies or Raad van Commissarissen van portfoliobedrijven. Hiernaast was hij eindverantwoordelijk voor nieuwe investeringen en succesvolle exits aan gerenommeerde (internationale) partijen waaronder Vodafone, Bestseller, Tripadvisor, de Persgroep en Levine Leichtman. Voor RTL werkte Vincent als consultant bij BDO Corporate Finance. Binnen AVerest Capital richt Vincent zich voornamelijk op dealmaking, strategie, innovatie en duurzaamheid binnen de portfolio bedrijven. Vincent krijgt er energie van om samen met ondernemers het maximale uit hun bedrijf te halen en hen met zijn expertise te ondersteunen.

bestseller2.png
sizz.png sizz.png
reclamefolder1.png reclamefolder1.png
persgroep.png
squla-bw.png squla-bw.png
flinder1.png flinder1.png
solvo1.png solvo1.png
livis1.png livis1.png
miinto-v2.png
tripa.png tripa.png
couverts1.png couverts1.png
vodafone1.png vodafone1.png

Team

Wij gaan graag het gesprek aan met enthousiaste gedreven professionals met een financiële, analytische, operationele en/of strategische achtergrond die met ons een succes willen maken van AVerest. Bij interesse laat het ons weten.

Onze Investeerders

De investeerders achter AVerest Capital zijn ondernemers en oud-ondernemers met track-record in uiteenlopende sectoren en met aanvullende ervaringen.

Hiernaast investeert het fondsmanagement zelf substantieel mee, wat nog eens extra onze betrokkenheid bij het Fonds en de toekomstige participaties onderstreept.

Wij gaan graag het gesprek aan met ambitieuze (oud)- ondernemers die een ‘match’ zien als investeerder of die graag AVerest als betrokken partner bij hun bedrijf aan boord willen halen