Investeringen

Zusss

april 2021

Website

zusss.nl

Hoofdkantoor

Ridderkerk

Branche

Lifestyle en Fashion

Omvang

30 medewerkers

Over Zusss

Zusss… een van origine Nederlands merk waar lifestyle en fashion hand in hand gaan. De onderneming is in 2008 opgericht door de zussen Sietske van Hartingsveldt en Femke van der Hoef. De onderneming biedt een uitgebreide collectie van kleding, schoenen en tassen tot een steeds bredere lijn producten voor in huis, bad&bed en koken&tafelen. Er staat een professioneel bedrijf met een sterk en gedreven team van 30 medewerkers. 

Investering Zusss

april 2021

Klaar voor de toekomst

Zusss heeft zich sinds haar oprichting door Sietske van Hartingsveldt en Femke Van der Hoef ruim 12,5 jaar geleden ontwikkeld tot een bekend en geliefd merk. Door krachtig in te spelen op social media is een bedrijf ontstaan met meer dan 250.000 volgers op o.a. Facebook, Instagram en Pinterest en meer dan 400 verkooppunten in de Benelux. De komende jaren zal er nog sterker worden ingezet op verbreding van de collectie, verhoging van de naamsbekendheid en de online positionering van Zusss via verschillende kanalen.  Door focus op verbreding en versteviging van bedrijfsprocessen en organisatie moet er meer ruimte voor Sietske en Femke ontstaan om zich bezig te houden met deze strategische groei.

AVEREST00358 web 456
30 april 2021

AVerest Capital investeert in lifestyle en fashion merk Zusss

AVerest Capital verwerft een meerderheidsbelang in Zusss. Zusss is een van oorsprong Nederlands merk waar lifestyle en fashion hand in hand gaan. Zusss geeft inspiratie via diverse social media kanalen en verkoopt haar collectie via dealers en eigen website zusss.nl. Met de toetreding van AVerest Capital als investeerder zal Zusss versneld verder bouwen aan de ontwikkeling van haar collecties en distributiekanalen.

Lees meer